Arena bola sepak LED cahaya

Arena bola sepak LED cahaya

LED bola sepak arena cahaya. Lampu LED pintar di dunia. Premium tepat optik sistem pencahayaan, kecekapan tinggi 95%. IP66 kalis air, sesuai untuk kegunaan dalaman dan luaran. Alam sekitar proctection, tiada UV/Hg dan bahan berbahaya

Product Details

Arena bola sepak LED cahaya


Spesifikasi


led soccer arena light specifications

Kami mempunyai pelbagai lampu LED untuk sesuai untuk keperluan berbeza Arena, seperti saiz, ketinggian, jenis dan gaya, rumput, pengalaman pemain dan penonton dan sebagainya.


led soccer arena light design 1

led soccer arena light design 3Lampu LED bola sepak, sama ada banjir lampu atau tinggi bays, adalah cara yang berkesan untuk mencapai pencahayaan yang optimum semasa mengurangkan kos utiliti dan penyelenggaraan dari semasa ke semasa. Kerana lampu pada bila-bila masa dalam bidang bola sepak dibuka, ia masuk akal untuk menggunakan mentol yang bertahan lama. Lampu LED adalah penyelesaian wattage rendah yang menyediakan pencahayaan rumah dan cara yang berkesan kos untuk mengurangkan kos utiliti.


Padang bolasepak berbeza saiz; dari sekolah tinggi, kolej, untuk sukan dan stadium tempat duduk, semua bidang bola sepak memerlukan cahaya siang yang seragam dari lampu yang tidak mencipta silau atau hot spot di turf. Selain itu, walaupun bola sepak dimainkan di peringkat akar umbi, bola boleh boleh ditendang tinggi di udara berkali-kali sepanjang perlawanan. Pastikan anda mempunyai pencahayaan LED bola sepak yang terbaik untuk menangkap setiap mainan!


Silau yang buruk dan boleh menjejaskan kegiatan permainan. Mengurangkan silau untuk pemain bola sepak dan peminat dengan mensasarkan lampu supaya mereka berada di luar garis nampak pemain dan penonton.Produk kami untuk penyelesaian pencahayaan gimnasiumIMG_5885.jpg720w.jpg
Gelanggang Tenis LED cahaya kelebihan:

a). reflektor aluminium tulen yang tinggi dan sistem pelepasan Panas;

b). lampu kuasa tinggi LED, terus-menerus effection tinggi yang diimport semasa;

C). kita lulus ISO, dan dengan Kumpulan kawalan kualiti yang ketat;

D). lama waranti: 3 tahun;

E). penjimatan tenaga;

F). kuasa tertinggi membawa lampu dalam industri diketuai;

G). kecekapan pencahayaan: lm/w sehingga 170.Hot Tags: Cahaya Arena bola sepak LED, lampu bola sepak, cahaya arena

Siasatan

Barangan yang berkaitan